Politická skupina Renew Europe hledá nové pracovníky

Renew Europe – liberální proevropská politická skupina v Evropském parlamentu – vypsala výběrová řízení na pozice účetní a webmastera / projektového pracovníka pro webové stránky. Více informací o obou pozicích níže.

1) Účetní (Accountant)

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.
Místo výkonu pracovní pozice: Brusel.
Uzávěrka pro přihlašování: 31. března 2022, 23:59 středoevropského času.
Přihlašování: Zájemci se přihlásí včasným odesláním strukturovaného CV a motivačního dopisu (v angličtině či francouzštině) jako jednoho PDF dokumentu, obsahující rovněž jméno, kontaktní údaje a informace o institucionální příslušnosti alespoň jedné osoby, kterou může zaměstnavatel kontaktovat za účelem poskytnutí reference. Dokument uchazeči odešlou na emailovou adresu reneweurope.jobs@europarl.europa.eu a do předmětu uvedou Application for Accountant.

2) Webmaster / Projektový pracovník pro webové stránky (Webmaster / Website Project Officer)

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.
Místo výkonu pracovní pozice: Brusel.
Uzávěrka pro přihlašování: 6. dubna 2022, 23:59 středoevropského času.
Přihlašování: Zájemci se přihlásí včasným odesláním strukturovaného CV a motivačního dopisu (v angličtině či francouzštině) jako jednoho PDF dokumentu, obsahující rovněž jméno, kontaktní údaje a informace o institucionální příslušnosti alespoň jedné osoby, kterou může zaměstnavatel kontaktovat za účelem poskytnutí reference. Dokument uchazeči odešlou na emailovou adresu reneweurope.jobs@europarl.europa.eu a do předmětu uvedou Application for Webmaster / Website Project Officer.

Sdílet tento příspěvek