Konference o budoucnosti Evropy v Plzni!

28.05.2021
Euroskop, Eurocentrum

Konference o budoucnosti Evropy přichází k vám do regionů. Po zahajovací akci bude další akce Konference organizována plzeňským Eurocentrem spolu s dalšími partnery.

Konference o budoucnosti Evropy proběhne v celé Evropě formou řady diskusí vedených občany, které mají lidem z celé EU umožnit sdílet své myšlenky a přispět tak k utváření společné evropské budoucnosti. Jde tak o unikátní akci, která.. nabízí veřejnosti nové fórum k otevřenému, inkluzivnímu a transparentnímu sdílení názorů na řadu klíčových priorit a výzev Evropy.

V České republice proběhne taky mnoho akcí organizovaných různými subjekty, mezi které budou patřit i Eurocentra a střediska Europe Direct. V Plzni se můžete těšit na diskuzi již v pondělí 7. června od 18:00 do 19:00. Diskuzi s názvem Jakou Evropu si přejeme? bude moderovat Ondřej Houska z Hospodářských novin. Těšit se můžete na zajímavé hosty: Magdalénu Vašaryovou – bývalou slovenskou diplomatku a političku, Martina Baxu – primátora statutárního města Plzeň a Janka Rubeše – dokumentaristu, reportéra a režiséra.

Celou diskuzi můžete sledovat na facebooku Eurocentra Plzeň a spoluorganizátorů – Europe Direct Klatovy a Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje. Sledujte tuto akci a diskutujte, co byste si přáli do budoucna změnit v EU, co vám členství přineslo a jaký vliv má EU přímo na Vás. Těšíme se na Vás!

Odkaz na akci zde.

Zdroj: Konference o budoucnosti Evropy.

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek