Vláda zveřejnila nabídky grantů a zakázek na informování o EU

26.07.2005
Nabídky zakázek a grantů vycházejí z vládou schválené Koncepce informování o evropských záležitostech v ČR pro rok 2005.

Dnešního dne byly na vládních internetových stránkách zveřejněny nabídky grantů a zakázek na informování o EU na základě vládou schválené Koncepce informování o evropských záležitostech v ČR pro rok 2005.

Jednotlivé granty a poptávková řízení na zakázky vypisuje vládní Odbor pro informování o evropských záležitostech Úřadu vlády ČR (OEZ). Své nabídky a projekty mohou podat všechny subjekty, které splňují stanovené podmínky, u zakázek však nejpozději do 15. srpna a u žádostí o grant do 15. září letošního roku.

Možnost získat grant mají kvalitní projekty v tématických okruzích určených koncepcí na letošní rok. Jedná se o témata „Členství ČR v EU“, „Budoucnost Evropy“, „Rozcestník pro evropské peníze“ a „EU do škol“. Zároveň s granty budou také uveřejněny metodiky pro jejich vypracování. Na webových stránkách jsou také k dispozici data školení, na kterých bude OEZ zájemcům vysvětlovat, jak správně postupovat při vypracovávání projektů.

Vítězné projekty a nabídky budou vybírat třináctičlenné nezávislé odborné komise podle předem určených kritérií.

Veškeré informace naleznou zájemci na portálu www.euroskop.cz pod odkazem „Eurodebata – granty a projekty“ a na stránkách Úřadu vlády ČR www.vlada.cz v sekci „Evropská unie“.

Sdílet tento příspěvek